Δελτίο Τύπου:

Βραδιά Αφήγησης «Στου φεγγαριού τον κύκλο»

Τέμπη, 23 Αυγούστου 2010

 

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης (ΠΟΦΑ) και το η «ΔΡΥΑΣ», Σωματείο για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό του Κάτω Ολύμπου, Αν. Κισσάβου, Πηνειού και Τεμπών, καλούν τα μέλη τους αλλά και νέους φίλους και φίλες της αφήγησης τη νύχτα, που το αυγουστιάτικο φεγγάρι, θα καθρεφτίζεται πανσέληνος στα νερά του Πηνειού, στις 23 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ σε μια Βραδιά Αφήγησης.  

Στο «Θεατράκι» στον Πρώην Σιδηροδρομικό Σταθμό Τεμπών, δίπλα στον Πηνειό, η παραμυθού Ανθή Θάνου, θα ξετυλίξει το κουβάρι με τα παραμύθια, με τη μουσική συνοδεία του Παναγιώτη Κούλελη. Κι αφού οι ψυχές θα έχουν περπατήσει στο μονοπάτι της πανσέληνου συνεπαρμένες από τον παραμυθιακό λόγο, η μουσική και το τραγούδι της Ανθής και του Παναγιώτη, θα τις κατεβάσουν σιγανά στη γη για να σιγοτραγουδήσουν ντέρτια της καρδιάς.

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Απολογισμός:

Βραδιά Αφήγησης «Στου φεγγαριού τον κύκλο»

Τέμπη, 23 Αυγούστου 2010

 

«Κι όλα μοιάζαν μαγικά»

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου, στις 24 του μήνα, οι φίλοι του Π.Ο.Φ.Α. απόλαυσαν τα παραμύθια της Ανθής Θάνου και τη μουσική του Παναγιώτη Κούλελη, με παραδοσιακά εδέσματα και ντόπιο κρασί. Στο θεατράκι του πρώην Σιδηροδρομικού Σταθμού Τεμπών, ο ΠΟΦΑ σε συνεργασία με το σωματείο για τον πολιτισμό ΔΡΥΑΣ και το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (μονάδα Λογοτεχνίας), διοργάνωσαν βραδιά αφήγησης.

Και το φεγγάρι, φανάρι στα όνειρα, μας φιλοξένησε στα μαγικά μονοπάτια του.  

 

 

Πρόσκληση