«“Ένα καλάθι παραμύθια για το νερό”. Γλώσσα, Παραμύθια & Περιβάλλον»

Ημερίδα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας

με τη συμμετοχή του ΠΟΦΑ

7 Ιουνίου 2012

 

 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας, στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις δια βίου μάθησης για το περιβάλλον και την αειφορία», ως μέλος του Εθνικού Δικτυού «Νερό και βιώσιμη ανάπτυξη» που συντονίζει το ΚΠΕ Έδεσσας και του Τοπικού Δικτύου για το νερό που συντονίζει το ΚΠΕ Μακρινίτσας, οργανώνει ημερίδα με θέμα: «“Ένα καλάθι παραμύθια για το νερό”. Γλώσσα, Παραμύθια & Περιβάλλον», την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, στις 17:30, στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας. Η ημερίδα οργανώνεται σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο 32ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας, το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού (κατεύθυνση λογοτεχνίας) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Αφήγησης.

Στην ημερίδα θα γίνουν εισηγήσεις μεταξύ άλλων από τους κ.κ. Μάγο, Αγαπητού & Ποιμενίδου και θα δοθούν τα τρία πρώτα βραβεία στα Νηπιαγωγεία που συμμετείχαν στο διαγωνισμό παραμυθιού με θέμα «Το νερό», που διοργάνωσε το ΚΠΕ Μακρινίτσας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί για εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης, στους οποίους θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν την συνημμένη αίτηση συμμετοχής έως και τις 14-05-2012 στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στο Fax: 24280-90010 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αίτηση συμμετοχής πρέπει να σταλεί τόσο από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό νηπιαγωγούς όσο και από τους νηπιαγωγούς και δασκάλους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν.